Welcome / Tervetuloa

(Suomeksi alempana.)

I am an emotion researcher and a psychologist, focusing in emotion theory and psychology of morality and politics. I will write about research and my ideas and thoughts in my blog in Finnish; another blog in English is coming later. I have earlier studied emotions in the context of digital games, and still publish something on that field as well from time to time.

Olen emootiotutkija ja psykologi ja keskityn tutkimuksessani emootioteoriaan, moraaliin ja politiikkaan. Kirjoitan erityisesti Suomea koskevista tutkimuksista ja aiheista suomeksi blogissani Tunnepolitiikkaa. Aloitin blogia vähitellen Emotion in Politics -tutkimusprojektini aikana 2015 samannimisessä Aalto-blogissa, mutta vaihdettuani työpaikkaa tarvitsin riippumattoman alustan. Kopioin Aalto-postauksia tänne alkuun

Varsinainen julkaisutoiminta tapahtuu tieteellisillä foorumeilla, mutta tämän blogin kautta pyrin tuomaan mukaan käytännöllistä ja yhteiskunnallista näkökulmaa: mitä tutkimusaiheeni, sen teoriat ja tutkimustulokset merkitsevät (mikäli ovat oikeassa) politiikalle ja yhteiskunnalle Suomessa ja muualla? Käsittelen blogissa silloin tällöin myös ajankohtaisia tieteeseen, tutkimukseen, tunteisiin tai politiikkaan liittyviä aiheita.